Anna Johansson

Guldstjärnor
Måste bara ge guldstjärnor till mina hästar. Pysen känns så otroligt fin att rida nu och jag njuter verkligen av varje ridpass med honom. Han är verkligen ett litet lyckopiller och gör mig alltid på bra humör. Brukar säga att han är som ett litet popcorn som har så mycket energi och glädje så de känns att han ska poppa till när som helst haha <3
 
Nu på kvällen har jag även ridit Nye och han var såå fin idag. Han är lite busig ibland och försökte nästan börja bocka lite i galoppen haha, men traven är helt WOW just nu. Han har utvecklats så mycket i ridningen, fina hästen!
 
Och River är även han på gång nu. Han har varit väldigt ojämn de senaste åren och vi har kollat upp och behandlat hos veterinärer, men det har aldrig riktigt blivit bra. För någon vecka sedan åkte vi till en jätteduktig kiropraktor och han hittade nog troligtvis grundorsaken till varför han varit som han varit. Nu är han så pigg och glad och känns fin i ridningen så de känns verkligen jätteroligt! Han har alltid varit lite lugnare i hagen, men de senaste dagarna har de varit väldans mycket bus bland hästarna i hagarna och River bockar, skuttar och ser väldans pigg ut.