Anna Johansson

Saturday Sunday
 
 
 
 
Alltid när jag säger att jag ska ta en lite lugnare dag blir det tvärtom, har börjat inse att jag för lätt blir uttråkad för att ta de lugnt haha. 
 
Annie kom hit vid lunch så tog vi in Nye och Pysi. Hon red Pysi och jag Nye. Jag känner att han börjar bli liite trött i huvudet nu så jag ska rida typ nåt ridpass till på banan och avsluta med att rida på antingen ängen eller grusvägen. Sen ska han få vila igen. 
 
Jag hänge med pappa och Linnea på en lång skidtur, var superhärligt men känner faktiskt mig lite trött i kroppen idag...
 
Sen tog vi med River till ridhuset. Han kändes jättefin och mjuk. Tror att kiropraktorn kanske äntligen har fått till honom. Red skänkelvikningar och gjorde mycket halter och ryggningar, tycker det är bra att göra dom lösgjorda med de två "övningarna". Sen jobbade jag lite i trav och galopperade bara igenom kroppen i båda varven. Man får jobba så himla mycket med magmusklerna när man sitter ner på River, behöver träna upp min core ännu mer för jag vill bli ännu starkare.
 
Nu är det söndag med nya planer, hoppas ni får en fin dag! Kram <3